Medlemsskab

OPTITUR maj201420220of2020Sådan bliver du medlem
Vi har valgt altid at være 40 medlemmer i Optimalia. Ikke flere – for så er det for svært at lære hinanden at kende. Derfor har vi ofte en venteliste.

Du har typisk hørt om os gennem en bekendt, en kollega eller et familiemedlem – og du er blevet henvist til denne side. Kontakt os ved at sende en mail til bestyrelsen, hvis du er seriøst interesseret i at blive medlem. Vi mailer dig en optagelsesbegæring, som du skal udfylde og returnere.

Når du står først på listen, bliver du ringet op af et bestyrelsesmedlem, som fortæller dig lidt mere om Optimalia. Det er vigtigt, at du ved, hvad vi står for, og hvad vi forventer af dig. Hvis du stadig er interesseret, beder vi dig sende en kort video som fortæller lidt om dig selv. Det er helt op til dig hvad du har lyst til at dele, men videoen bliver herefter delt med de eksisterende medlemmer. Det er den første udfordring som medlem af optimalia.

Hvis du herefter får tilbudt et medlemsskab, melder du dig ind ved at indbetale et engangsgebyr på 400 kr. samt vores halvårlige kontingent på 950 kr. Så inviterer vi dig til førstkommende arrangement. Du bliver præsenteret og bedt om at sige lidt om dig selv. Og så er du klar til masser af oplevelser!